پویش مردمی «گرمای مهربانی» در همدان کلید خورد
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 21 آبان 1404 15:02
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
مدیرکل بهزیستی همدان از راهاندازی پویش «گرمای مهربانی» با هدف تامین لوازم گرمایشی و لباس گرم برای نیازمندان خبر داد و گفت: خیران میتوانند از طریق کمکهای نقدی و غیرنقدی در این پویش مشارکت داشته باشند.
به گزارش "همدان نیوز"، فریدالدین حجت الاسلامی اظهار کرد: پویش «گرمای مهربانی» در راستای ارتقای روحیه نوعدوستی و ارائه لوازم گرمایشی، ایزوگام، پوشش های زمستانی، کاپشن، کفش، پوشاک گرم، اقلام معیشتی و غذایی برای ارائه به ایتام، زنان سرپرست خانواده، معلولان ذهنی و جسمی، سالمندان نیازمند و سایر اقشار زیر پوشش نهاد بهزیستی استان استان راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: هدف از این پویش ترویج فرهنگ ایثار و همدلی و تامین لوازم گرمایشی و لباس گرم برای جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی شامل معلولان، زنان خودسرپرست و کودکان بیسرپرست است.
وی از شهروندان متعهد و نیکوکار سراسر استان خواست در این امر خیر و انسان دوستانه سهیم باشند و کمک های نقدی خود را به شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۶۹۲۷۸۳۹۳، یا شماره گیری کد دستوری #۱۸۱۲۳*۶۶۵۵* و یا سایت www.mosharekat.behzisti.ir ارسال کنند، همچنین تمام واحدهای تحت نظارت این سازمان در سراسر استان آماده دریافت هرگونه هدایای غیر نقدی خیران است.

