Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی تاخیر در پرواز‌های فرودگاه همدان

تاخیر در پرواز‌های فرودگاه همدان

پرواز‌های امروز فرودگاه همدان به دلیل مه غلیظ و شرایط نامساعد جوی به تاخیر افتاد.

به گزارش "همدان نیوز"، مدیر روابط عمومی فرودگاه همدان گفت: با توجه به برقراری خط پروازی همدان - مشهد (رفت و برگشت) که امروز نخستین پرواز آن انجام می‌شود، قرار بود پرواز مشهد به همدان ساعت ۹ و ۴۰ دقیقه صبح امروز در فرودگاه همدان به زمین بنشیند که به دلیل شرایط نامساعد جوی و مه غلیظ (فرودگاه مقصد)، انجام این پرواز به تاخیر افتاده است.

سیدحمید صائمین با اشاره به اینکه مه غلیظ عمق دید را به شدت کاهش داده است، افزود: به دنبال این مه غلیظ پرواز شماره آتا TBZ ۵۶۲۵) از مشهد به همدان) که قرار بود ساعت ۹ و ۴۰ دقیقه به زمین بنشیند به تاخیر افتاد.

وی تصریح کرد: به دنبال این تاخیر پرواز شماره آتا TBZ ۵۶۲۶) نیز در مسیر همدان به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد که قرار بود ساعت ۱۰ و ۳۰ پرواز کند با تاخیر مواجه شده است.

مدیر روابط عمومی فرودگاه همدان گفت: بنابر اعلام مسوولان سازمان هواشناسی استان، شرایط جوی تا ساعاتی دیگر فراهم و پرواز‌های فرودگاه همدان برقرار می‌شود.

سیدحمید صائمین افزود: پرواز‌های دوسویه همدان - مشهد پس از ۲ سال وقفه، از امروز برقرار می‌شود.

 

وی تصریح کرد: پرواز رفت و برگشت همدان- کیش نیز برقرار شده و نخستین پرواز آن ۲۲ اسفندماه از طریق فرودگاه همدان انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: استاندار همدان پیگیری‌های موثری با شرکت فرودگاه‌های کشور برای برقراری این پرواز‌ها انجام داد و افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه همدان از اولویت‌های این استان محسوب می‌شود.

فرودگاه بین المللی همدان با دارا بودن بلندترین برج مراقبت فرودگاه‌های کشور، در پنج کیلومتری شمال شهر همدان قرار دارد و مجهز به سیستم‌های کمک ناوبری VOR/DME و NDB است./ صدا و سیما

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن