تعلل در اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس به ضرر مردم است

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری اطلاعات شورای شهر همدان از تعلل در اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس به عنوان یکی از پروژه‌های مهم شهری همدان انتقاد کرد و گفت: هر روز تعلل در این پروژه به ضرر شهر و مردم است.

به گزارش "همدان نیوز"، اکبر کاوسی امید با بیان اینکه برای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس سال ۱۴۰۲ بودجه لحاظ شده و بر شهرداری تکلیف شده بود که پروژه اجرایی شود، اظهار کرد: شورای شهر ۱۳۰ میلیارد تومان بودجه برای این پروژه پیش‌بینی کرده اما متأسفانه شهرداری و دستگاه‌های دولتی در اجرای آن تعلل می‌کنند.

 وی تاکید کرد: شهرداری باید بر اساس بودجه مصوب عمل کند، هر روز تعلل در این پروژه به ضرر شهر و مردم است.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر همدان با اشاره به نقش استانداری و شورای همتا، گفت: ما از استاندار به عنوان هماهنگ‌کننده می‌خواهیم که برای اجرای این پروژه اقدام کند ضمن اینکه شورای همتای استان نیز وظیفه دارد و باید پاسخگوی مردم باشد.

کاوسی امید با بیان اینکه دولت و شهرداری در این زمینه تعلل کرده‌اند، تصریح کرد: سیاسی‌بازی به ضرر مردم است و باید از آن پرهیز شود.

وی همچنین با اشاره به موضوع دموکراسی اداری، گفت: این مسئله باعث عقب‌افتادن کارها شده و پس از بودجه‌ریزی سالانه، ادعای مسولین برای جذب اعتبار جدید برای تأمین هزینه جابجایی تأسیسات آب و برق مطرح می‌شود که جای سوال دارد؟

اکبر کاوسی‌امید خواستار تصمیم قاطع شهردار و اجرای فوری پروژه بر اساس نظر مشاوران و کارشناسان شد.