Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر سیاسی - مجلس بودجه عمرانی شهرستان همدان ۵ هزار میلیارد تومان است

بودجه عمرانی شهرستان همدان ۵ هزار میلیارد تومان است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از بودجه عمرانی کشور، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سهم استان‌هاست گفت: با احتساب تخصیص‌ها، حدود ۵ هزار میلیارد تومان سهم شهرستان همدان خواهد بود که نیمی از آن تحقق می‌یابد.

به گزارش "همدان نیوز"، حمیدرضا حاجی‌بابایی در کمیته برنامه‌ریزی با اشاره به هماهنگی و تعامل مثبت بین مسئولان استان اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات عمرانی و اجرایی در شهرستان همدان با هماهنگی کامل بین نمایندگان، مدیران اجرایی، شوراهای اسلامی و سایر دستگاه‌ها پیش می‌رود و برآیند فعالیت‌ها مثبت و رضایت‌بخش است.

وی با بیان اینکه از بودجه عمرانی کشور، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سهم استان‌هاست، افزود: با احتساب تخصیص‌ها، حدود ۵ هزار میلیارد تومان سهم شهرستان همدان خواهد بود که نیمی از آن تحقق می‌یابد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس یادآور شد: این اعتبارات در پروژه‌های مهمی همچون راه‌آهن تهران- همدان، آزادراه همدان - ملایر و سایر طرح‌های زیرساختی هزینه می‌شود.

وی با اشاره به پروژه‌های بزرگ استان گفت: برای ساخت بیمارستان هزار تختخوابی همدان، امروز رقمی معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان نیاز است که بیش از ۱۲ برابر بودجه عمرانی استان است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس افزود: همچنین در موضوع آب شرب همدان، از ظرفیت ماده ۵۶ و تسهیلات بانکی استفاده کرده‌ایم و حدود ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش‌بینی شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع «جنگ رسانه‌ای دشمن» اشاره کرد و افزود: امروز دشمنان بیش از جنگ نظامی، با ابزار رسانه‌ای و شایعه‌سازی علیه کشور فعالیت می‌کنند.

حاجی‌بابایی اضافه کرد: قرآن در آیه ۶۰ سوره احزاب سه گروه منافقان، بیماردلان و مرجفون را معرفی می‌کند که مرجفون نمونه بارز همان جریان‌های شایعه‌ساز و آشوبگر امروز هستند.

وی تصریح کرد: در شرایط ویژه و خاص امروز، وظیفه خبرنگاران دقت، صحت‌سنجی و پرهیز از انتشار اخبار جعلی است.

نایب رئیس مجلس در ادامه با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها در استان خاطرنشان کرد: بعضی بانک‌ها کمتر از ۵۰ درصد منابع خود را در اختیار مردم همدان قرار داده‌اند که قابل قبول نیست، باید این منابع در خدمت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، مسکن و تولید قرار گیرد.

وی همچنین به طرح‌های شهری همدان اشاره کرد و گفت: ایجاد رینگ پیرامونی شهر همدان یکی از راهکارهای اساسی برای حل مشکلات ترافیکی است که علاوه بر کاهش بار ترافیک مرکز شهر، موجب رونق اقتصادی منطقه خواهد شد، این پروژه به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

حاجی‌بابایی با تأکید بر ظرفیت‌های بزرگ استان همدان اظهار داشت: نیاز امروز استان حرکت به سمت فناوری‌های نو و صنایع با ارزش افزوده بالاست.

وی خاطرنشان کرد: با همدلی و همراهی مدیران و نمایندگان، می‌توانیم همدان را به یکی از استان‌های برتر کشور تبدیل کنیم.

نایب رئیس مجلس در پایان تصریح کرد: بزرگ‌ترین موفقیت برای ما، خدمت صادقانه به مردم و جلب رضایت آنان است و این هدف تنها با اتحاد و همدلی محقق می‌شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن