هزار و ۵۳۰ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد همدان ایجاد شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) همدان گفت: هزار و ۵۳۰ فرصت شغلی با تخصیص ۲ هزار و ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در ۹ ماه امسال برای مددجویان زیر پوشش این نهاد در استان ایجاد شده است.

به گزارش "همدان نیوز"، سیدحسن نعمتی توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت را یکی از اهداف کمیته امداد برشمرد و اظهار کرد: ۱۹۰ میلیارد ریال از این تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال از منابع امدادی و مابقی از منابع بانکی بوده است که به مددجویان مستعد و نیازمندان واجد شرایط در راستای کمک به توانمندسازی آنان پرداخت شد.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری با پرداخت این میزان تسهیلات برای هزار و ۵۳۰ نفر به صورت مستقیم در بخش های مختلف از جمله دامپروری، حمل و نقل، خیاطی، صنایع دستی و فرش بافی در ۹ ماهه امسال اشتغال ایجاد شد که ۹۱۷ نفر از این افراد بانوان بوده اند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان گفت: ۷۶۰ مورد از اشتغال ایجاد شده در شهرها و مابقی در روستاهای استان بوده است.

نعمتی اظهار کرد: اشتغالزایی و کمک به خودکفایی مددجویان از اولویت‌های این نهاد است و این اقدامات همت و عزم جدی در راستای ایجاد اشتغال و بهبود معیشت خانواده‌های مددجویان زیرپوشش را نشان می دهد.